Pædagogmedhjælper vikar

Pædagogmedhjælper vikarbureau – vi har den pædagogmedhjælper vikar, du mangler.

Pareta er et pædagogisk vikarbureau. Vi har mange dygtige pædagogmedhjælper vikarer med erfaring indenfor både normal- og specialområdet.

En dygtig pædagogmedhjælper vikar er i mange situationer tilstrækkeligt rent fagligt, og så koster det mindre end uddannede pædagoger.
Ligesom du kan få en pædagog vikar eller social- og sundhedsvikar hos os, kan du også få en pædagogmedhjælper vikar med solid pædagogisk erfaring. – Pareta er et pædagogisk vikarbureau, der leverer professionelle vikarer til hele det pædagogiske område.

Vores pædagogmedhjælpervikarer dækker:

 • Børnehaver
 • Vuggestuer
 • Specialbørnehaver
 • Døgntilbud

Vores store stab af dygtige og erfarne pædagogmedhjælpervikarer er  klar til at rykke ud, når I har brug for hjælp. Vi har et effektivt leveringssystem og har i det seneste år haft en dækningsgrad på over 97 procent af alle vagter. Du kan få hjælpen indenfor en time fra din bestilling.

Vi tilbyder både helt klassisk vikarbistand i forbindelse med sygdom, ferier, barsel og alle typer spidsbelastning.

Hos os kan du både få akutvikarer og vikarer til vikariater.  Ved bestilling af vikariater kan du få en samtale med vikaren inden opstart, så du kan sikre dig, at det er den rette person. Ved større bestillinger tilbyder vi rabat på prisen.

Vi har de bedste vikarer

Gode faglige kvalifikationer og erhvervserfaring

Pareta er specialiseret inden for områderne pædagogik, sundhed og psykiatri, som vi kender rigtig godt. Det giver os gode forudsætninger for at sikre, at vores vikarer har de helt rigtige faglige og personlige kvalifikationer til at løse de opgaver, de kommer ud til.

Alle vores vikarer har gennemgået en grundig ansættelsesprocedure, hvor vi stiller krav om:

 • Gode faglige kvalifikationer og erfaring
 • Modenhed og solide samarbejdsevner
 • Ren straffeattest og ren børneattest
 • Uddannelsespapirer, referencer og evt. kørekort

Vi sørger også for at overholde alle overenskomster og arbejdstidsbestemmelser, så vi kan levere friske vikarer, der er trygge omkring deres løn- og ansættelsesvilkår.

Paretas kvalitetssikring

Samarbejde, kontinuitet og ordnede forhold

Vi ved, hvor meget det betyder, at det ikke altid er ny person, der kommer ind ad døren. Derfor er vores vikarer sammensat i teams med teamkoordinatorer, så vi i langt de fleste tilfælde kan levere en vikar, I allerede kender.

I Pareta tilbyder vi vores kunder regelmæssige samarbejdsmøder, hvor vi evaluerer og tilbyder organisatorisk sparring. Samarbejdet fungerer nemlig bedst, når vi kender hinanden, og alle parter er trygge og tilfredse. Derfor gennemfører vi også årlige tilfredshedsundersøgelser blandt både kunder og personale.

Pareta er medlem af DI og Vikarbranchen og har overenskomst med FOA, BUPL, SL, PMF og DSR.

Reference

Vibeke Hay, daglig leder af Arresø Børnehus, Hillerød kommune

Vores institution er et integreret hus, som ligger ude på landet med dårlige offentlige forbindelser. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Pareta, fordi:

 • Vi har altid været mødt med venlighed og engagement, allerede fra mødet i telefonen
 • Vi har aldrig oplevet IKKE at kunne få en vikar
 • Vi har ofte bestilt en vikar med kort frist (samme dag), men har alligevel været hjulpet
 • Uanset om vi har fået uddannet eller uuddannet medarbejdere, har de ageret ansvarligt og professionelt
 • Vi har trygt kunne overlade omsorg for børnene
 • Vi har oplevet at måtte benytte os af tre vikarer på én dag … og børn og voksne havde en rigtig god dag.